ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SIROCCO

Πάνω ακριβώς στην παραλία του Παλαιοχωρίου θα συναντήσετε το Sirocco. Ξεχωριστή και δυνατή προσωπικότητα με εξαιρετικά παραδοσιακή κουζίνα, αναλαμβάνει να καλύψει τις γευστικές σας προσδοκίες. Όμορφος κυκλαδίτικος χώρος με ένα μπαλκόνι που απλώνεται κατά μήκος της αμμουδιάς. Από εδώ κατεβαίνοντας τρία σκαλάκια μπορείτε να δροσιστείτε στο απέραντο γαλάζιο.

Στους καιρούς που διανύουμε, η εμπειρία ενός εστιατορίου θέλουμε να είναι οι ψίθυροι ή τα γέλια μιας παρέας, οι μυρωδιές από τα φαγητά και τα αναδυόμενα αρώματα των κρασιών. Με αυτή την φιλοσοφία δημιουργήσαμε με μεράκι επιλεγμένες συνταγές, με φρέσκα υλικά, και διαλέξαμε προσεκτικά τα κρασιά που θα τις συνοδεύουν. 
Πιστεύουμε πως ένα ουσιαστικό εστιατόριο είναι αυτό που μπορεί να χρησιμοποιεί τα φρέσκα τοπικά συστατικά επί σκηνής. Μια σημαντική διαδρομή ανάμεσα σε γεύσεις, μυρωδιές και εξαιρετικές μουσικές. 

Το προσωπικό μας άκρως φιλικό, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Οι γεύσεις μας θα σας αποζημιώσουν και το ζεστό περιβάλλον μας θα σας ικανοποιήσει.